بررسی گوشی آنر V20 (آنر View 20)

رسانه کلیک - نسل جدید گوشی آنر ویو با ویژگی های هیجان انگیزتری نسبت به قبل پا به عرصه تلفن های هوشمند گذاشته است. با بررسی آنر View 20 همراه ما باشید.

بررسی گوشی آنر V20 (آنر View 20)

تولید کنندگان تلفن های هوشمند همیشه در تلاش اند تا با افزودن ویژگی های خاص به محصولاتشان، خود را به عنوان برند پیشگام و نوآور مطرح کنند. اکنون نوبت به کمپانی چینی آنر رسیده تا با معرفی اولین گوشی هوشمند مجهز به حفره در نمایشگر، نگاه ها را به سمت خودش بکشاند.

آنر View 20 که با نام آنر V20 هم شناخته می شود، یکی از گوشی های جدید این کمپانی موفق بوده که با ویژگی های منحصر به فردش تب و تاب زیادی به بازار داده است. این تلفن هوشمند نسبت به نسل قبل با پیشرفت قابل توجهی همراه شده و از بروزترین ویژگی های سخت افزاری و نرم افزاری بهره می برد. در ادامه این مطلب با بررسی آنر View 20 یا همان آنر V20 همراه رسانه کلیک باشید ( نگاه نزدیک به گوشی Honor V20 ).

مشخصات

شبکه GSM / HSPA / LTE
ابعاد 156.9 در 75.4 در 8.1 میلیمتر
وزن 180 گرم
جنس بدنه شیشه + فریم فلزی
اندازه نمایشگر 6.4 اینج
نوع پنل IPS LCD
رزولوشن فول اچ دی پلاس
چگالی پیکسلی 398 پیکسل در هر اینچ
نسبت نمایشگر به بدنه 85.7 درصد
نوع دوربین دو گانه
رزولوشن دوربین 48 مگاپیکسل
گشودگی دیافراگم لنزها f/1.8
رزولوشن دوربین سلفی 25 مگاپیکسل
پردازنده 8 هسته‌ای
فرکانس پردازنده 4 هسته 1.8 گیگاهرتز + 2 هسته 1.92 گیگاهرتز + 2 هسته 2.6 گیگاهرتز
چیپست کایرین 980
حافظه داخلی 128/256 گیگابایت
رم 6/8 گیگابایت
پردازنده گرافیکی Mali-G76 MP10
سیستم عامل اندروید 9.0
رابط کاربری Magic UI 2
ظرفیت باتری 4000 میلی‌ آمپر ساعت

طراحی

زبان طراحی در آنر View 20 به نقطه اوج خودش رسیده؛ به طوری که این گوشی را می توان زیباترین محصولی دانست که تا کنون توسط برند آنر روانه بازار شده است. طی این سال ها که شاهد بدنه شیشه ای hyper-reflective در گوشی های آنر بودیم، کاملا به وجد آمدیم. این بدنه های شیشه ای با انعکاس نور به زیبایی دستگاه کمک زیادی می کردند و جلوه منحصر به فردی به محصولات می دادند.

اما اکنون آنر در View 20 سراغ نسل جدیدتری از این بدنه های شیشه رفته است. این کمپانی برای اولین بار از شیشه ultra-reflective در آنر View 20 استفاده کرده که علاوه بر انعکاس زیباتر نور، با الگوی V شکل خاصی طراحی شده است. الگوی ایجاد شده به خوبی روی بدنه دستگاه نشسته و با تغییر زاویه، تغییر رنگ می دهد. البته بهتر است بدانید الگوی بدنه و تغییرات نور در رنگ مشکی این محصول نسبت به رنگ های دیگر کمتر است. آنر V20 در چهار رنگ آبی کبود، آبی فانتومی، قرمز فانتومی و مشکی عرضه شده است.

بررسی آنر View 20

روی بدنه آنر View 20 شاهد قرارگیری دو لنز دوربینی هستیم که به طرز متفاوت نسبت به مدل های پیشین، جای گرفته است. آنر در این مدل از قرار دادن لنز اصلی و لنز دوم در یک محفظه خودداری کرده و هر کدام را به صورت جداگانه روی بدنه گوشی قرار داده است. اکنون لنز دوم گوشی با فلاش LED همسایه شده و شاهد حضورشان در کنار هم هستیم. کمی آن طرف تر عبارت AI VISION به چشم می آید که به توانایی دستگاه در زمینه هوش مصنوعی (به لطف حضور NPU) اشاره دارد.

پایین تر از دوربین، سنسور اثر انگشت و نام برند آنر مشاهده می شود که با فاصله از هم قرار گرفته اند. با گذر از بخش های کناری قاب آنر V20 که با انحنا طراحی شده، به فریم فلزی دور آن می رسیم. روی این فریم فلزی شاهد قرارگیری دکمه ها، میکروفون، پورت USB Type C، اسپیکر و جایگاه سیمکارت هستیم.

بررسی آنر View 20

آنر در View 20 با حذف ناچ و ایجاد حفره نمایشگر، به سیم آخر زده تا خود را به عنوان برند پیشتاز تلفن های هوشمند معرفی کند. آنر View 20 اکنون اولین تلفن هوشمندی است که دوربین سلفی آن درون نمایشگر تعبیه شده و در این قسمت بریدگی ندارد.

با وجود اینکه پیش از نگاه نزدیک به آنر V20 ظاهر ناچ را بیشتر ترجیح می دادیم، اما بعد از ملاقات با گوشی نظرمان کاملا تغییر کرد. حفره ایجاد شده نه تنها فضای کمی از نمایشگر را اشغال کرده، بلکه ظاهر بهتری نسبت به بریدگی دارد. البته منظور ما از بردیگی در این قسمت همان ناچ های کشیده است، وگرنه ناچ قطره ای همچنان گزینه بهتری نسبت به حفره خواهد بود.

بررسی آنر View 20

آنر با مهندسی خاص خودش، اسپیکر مکالمه را درون یک فریم فوق العاده باریک در بخش بالایی دستگاه تعبیه کرده است. جالب تر اینکه سنسورهای نور و Proximity هم به طرز جالبی در همین قسمت جای گرفته اند و عملا از ایجاد حاشیه اطراف نمایشگر جلوگیری شده است. صفحه نمایش این گوشی 6.4 اینچ اندازه دارد که با توجه به خالی بودن بخش روبرویی دستگاه، همه فضای این قسمت را با کمترین حاشیه پر کرده است.

صفحه نمایش

همان طور در بخش طراحی بررسی آنر View 20 اشاره کردیم، این گوشی از یک نمایشگر بزرگ 6.4 اینچی بهره می برد که سمت چپ بخش بالایی آن یک حفره برای دوربین سلفی ایجاد شده است.

با دقت زیاد و کم کردن فاصله چشم ها از گوشی، متوجه تغییر اندک رنگ پیکسل های اطراف حفره خواهید شد. به گفته آنر این موضوع کاملا طبیعی بوده و در واقع آن را تکنیکی می داند که برای جلوگیری از ایجاد مشکلات نوری دوربین سلفی مورد استفاده قرار گرفته است.

بررسی آنر View 20

برخلاف آنر مجیک 2 که از پنل امولد بهره می برد، این گوشی به IPS LCD مجهز شده که با رزولوشن فول اچ دی پلاس فعالیت می کند. روشنایی این صفحه نمایش در حداکثرترین حالت می تواند به 479 نیت برسد که مقدار چندان بالایی نیست. اما کنتراست نمایشگر آنر View 20 بسیار خوب بوده و همرده گوشی های قدرتمندی چون میت 20 قرار می گیرد.

بررسی آنر View 20

نمایش رنگ ها در وضعیت پیش فرض از حالت واقعی کمی دور بوده که البته به لطف حضور امکانات نرم افزاری برای شخصی سازی، می توان برای بهبود آن به طور دستی اقدام کرد. در این بخش امکان انتخاب مودهای رنگی از پیش تنظیم شده و همچنین ایجاد تغییرات در آن ها وجود دارد.

دوربین

در این بخش از بررسی آنر View 20 به دوربین دوگانه و ویژگی های آن در زمینه عکاسی و فیلمبرداری می پردازیم. دوربین دوگانه آنر V20 نسبت به مدل های مشابه در بازار متفاوت بوده و عملکرد منحصر به فردی دارد. دلیل اصلی این تمایز به نوع سنسورهای استفاده شده در آن مربوط می شود.

دوربین آنر V20 شامل دو سنسور 40 مگاپیکسلی Sony IMX 586 و یک عدد سنسور ToF می شود. لنز در نظر گرفته شده برای سنسور اصلی گشودگی دیافراگم f/1.8 داشته و از نظر جذب نور به خوبی عمل می کند.

سنسور (ToF (Time of Flight، با استفاده از نور مادون قرمز فضای مقابل دوربین را بررسی می کند و در آخر با اندازه گیری ابعاد، در تشخیص عمق برای ثبت تصاویر با کیفیت بالا به کار می آید. این سنسور باعث حضور ویژگی های جذابی مانند اسکن سه بعدی اجسام و همچنین کوچک و بزرگ کردن اندام به صورت دقیق در برنامه دوربین شده است. بد نیست بدانید، میت 20 پرو هم از قابلیت اسکن سه بعدی بهره می برد، اما در آن سیستم تشخیص چهره گوشی مسئولیت این کار را بر عهده داشت.

بررسی آنر View 20

دوربین سلفی در نظر گرفته شده برای این گوشی 25 مگاپیکسل رزولوشن دارد که همراه لنزی با گشودگی دیافراگم f/2.0 فعالیت می کند. آنر برای این دوربین سلفی قابلیت هایی مانند فلاش LED و فوکوس خودکار را در نظر نگرفته و تنها به ویژگی های نرم افزاری برای آن اکتفا کرده است.

برنامه دوربین آنر View 20 مانند سایر گوشی های آنر و هواوی طراحی مشابهی دارد. در این اپ شاهد مودهای Pro، عکاسی در شب، AR Mode، پرتره، HDR و تعدادی دیگر هستیم.

آنر View 20 آمده تا یکی از بهترین محصولات بازار از نظر دوربین باشد. با بررسی کیفیت تصاویر ثبت شده توسط دوربین این گوشی می توان کاملا متوجه این موضوع شد. جذب نور، کنتراست و شارپنس در عکس های گرفته شده با این دستگاه خوب بوده و می توان روی آن به عنوان یک دوربین حرفه ای همراه حساب باز کرد.

بررسی آنر View 20 بررسی آنر View 20 - برنامه دوربین

شما می توانید تصاویر را در دو حالت با رزولوشن های 12 و 48 مگاپیکسل به ثبت برسانید. آنر در این محصول از تکنولوژی Quad Bayer برای تقسیم بندی پیکسل ها استفاده کرده که برای فعال سازی آن باید رزولوشن را به 12 مگاپیکسل کاهش دهید.

هوش مصنوعی در برنامه دوربین آنر View 20 به خوبی وظیفه اش را انجام می دهد و تاثیر بسزایی در کیفیت خروجی تصاویر می گذارد. یکی از توانایی های جدید هوش مصنوعی دوربین این هندست، AI Ultra Clarity mode بوده که برای عکاسی با رزولوشن 48 مگاپیکسل قابل فعال سازی است. با روشن کردن این قابلیت میزان نویز در تصاویر گرفته شده با طور محسوسی کاهش می یابد. هوش مصنوعی دوربین آنر V20 همچنان توانایی تنظیم خودکار رنگ و روشنایی را دارد و از این طریق به بهبود کیفیت تصاویر کمک می کند.

بررسی آنر View 20

مانند پرچمداران جدید هواوی، آنر View 20 بخش خاصی از برنامه دوربین را به حالت شب یا همان Night Mode اختصاص داده است. در حالت نایت مود اگر دکمه شاتر را لمس کنید، دستگاه در عرض 4 ثانیه به صورت متوالی چندین عکس می‌گیرد و با تلفیق آن‌ها، روشنایی در خروجی نهایی را بهبود می‌بخشد. حین گرفتن عکس در این وضعیت باید دستگاه را کاملا ثابت و بدون حرکت نگه دارید.

در ادامه بررسی آنر View 20 به نمونه تصاویر گرفته شده با آن توجه کنید.

[lightgallery images="211666,211665,211664,211663,211662,211661,211660,211658"]

فیلمبرداری با آنر V20 حداکثر با رزولوشن 4K و نرخ 30 فریم بر ثانیه قابل انجام است. امکان انتخاب رزولوشن فول اچ دی با نرخ 60 فریم بر ثانیه هم در این بخش وجود دارد. با توجه به عدم حضور لرزشگیر اپتیکال، آنر برای این مدل از نسخه نرم افزاری آن استفاده کرده که به طور پیش فرض فعال بوده و امکان غیرفعال سازی آن برای کاربر وجود ندارد.

عملکرد

در این بخش از بررسی آنر View 20 به سخت افزار و نرم افزار آن می پردازیم. کایرین 980 همراه با NPU ارتقا یافته و پردازنده 8 هسته ای در آنرView 20 یافت می شود. پردازنده این گوشی با لیتوگرافی 7 نانومتری طراحی شده و در کنار پردازنده گرافیکی Mali-G76 MP10 عملکردی فوق العاده قدرتمند خواهد داشت.

با توجه به این مشخصات سخت افزاری باید به اطلاع شما برسانیم این دستگاه به خوبی از پس اجرای گرافیکی ‌ترین بازی‌ها برمی‌ آید و از تست‌های ما در این بخش سربلند بیرون آمد. این گوشی از ویژگی جدید GPU Turbo هم بهره مند شده که به منظور بهبود عملکرد گیمینگ فعالیت می کند. بررسی آنر View 20 در این بخش ما نشان داد، این گوشی در اجرای بازی های گرافیکی هیچ حد و مرزی نمی شناسد.

حال در این قسمت از بررسی آنر View 20 به نتایج بنچمارک های گرفته شده توسط آن توجه کنید:

Geekbench Single Core

[click_chart value=211669]

Geekbench Multi Core

[click_chart value=211670]

(GFX 3.1 Car scene (1080p offscreen

[click_chart value=211671]

همان طور که مشاهده می کنید، همه چیز دقیقا به همان شکلی است که از تراشه قدرتمند کایرین 980 انتظار داریم. این چیپست امتحان خودش را در گوشی های میت 20 و میت 20 پرو پس داده و اکنون پا به این آنر جدید گذاشته است.

آنر V20 در دو نسخه با حافظه های داخلی 128 و 256 گیگابایت عرضه شده است. همچنین برای خرید امکان انتخاب بین دو مدل با رم های 6 و 8 گیگابایت وجود دارد. متاسفانه در این گوشی درگاه کارت حافظه وجود نداشته و کاربر باید به همان حافظه داخلی بسنده کند.

بررسی آنر View 20

اندروید پای و رابط کاربری Magic UI 2 دو جز اصلی نرم افزاری در آنر View 20 است. رابط کاربری Magic در واقع همان EMUI بوده که در این مدل جدید تغییر نام پیدا کرده است.

در این رابط کاربری شاهد گرافیک بالا و طراحی ظریف بخش های مختلف هسیتم. همچنان اپلیکیشن های زیادی به صورت از پیش نصب شده در این رابط کاربری نرم افزاری یافت می شود و شما قادر به حذف کردن تعدادی از آن ها خواهید بود.

بررسی آنر View 20 بررسی آنر View 20 - رابط کاربری Magic UI 2

علاوه بر این ها، دستورات حرکتی متنوعی برای کنترل راحت تر گوشی در رابط کاربری موجود بوده که کاربران می توانند از آن ها برای گرفتن اسکرین شات و موارد این چنینی استفاده کنند. با توجه به حاشیه نداشتن دستگاه، طراحی دکمه های ناوبری به صورت نرم افزاری بوده؛ به همین ترتیب رابط کاربری Magic به شما امکان شخصی سازی در نوع دکمه های ناوبری را می دهد.

یکی از برنامه های کاربردی موجود در آنر V20، اسمارت ریموت نام دارد که با اینفرارد دستگاه کار می کند. توسط این اپ شما قادر به کنترل دستگاه های مختلف توسط مادون قرمز خواهید بود.

Phone Manager یکی از کاربردی‌ترین اپلیکیشن‌ هایی است که تا کنون شاهد حضورش در گوشی‌ های مختلف آنر بوده‌ایم. توسط این اپلیکیشن می‌ توان عملکرد بخش‌ های مختلف دستگاه را کنترل کرد. با انتخاب گزینه Optimize در این اپلیکیشکن، بهینه‌ ترین وضعیت گوشی برای شما فعال خواهد شد. در نظر داشته باشید هوش مصنوعی هم کمک زیادی به بهنیه سازی دستگاه در وضعیت های مختلف می کند.

بررسی آنر View 20 بررسی آنر View 20 - رابط کاربری Magic UI 2

از دیگر ویژگی های نرم افزاری آنر ویو 20 می توان به Split-Screen برای تقسیم صفحه و اجرای همزمان دو اپلیکیشن، One-handed UI برای کوچک کردن صفحه رابط کاربری به منظور کار با گوشی توسط یک دست و سیاه کردن فضای اطراف حفره نمایشگر برای ایجاد ظاهر ساده، اشاره کرد.

امنیت

آنر View 20 به حسگر اثر انگشت مجهز شده که مانند سایر گوشی های این کمپانی، سرعت بالا و عملکرد دقیقی دارد. برای این اسکنر علاوه بر بازگشایی قفل دستگاه، امکانات دیگری هم در نظر گرفته شده است. برای مثال از آن می توانید به عنوان دکمه شاتر برای گرفتن عکس استفاده کنید و یا با سوایپ به پایین، نوار اعلانات را نمایش دهید.

بررسی آنر View 20

در منوی تنظیمات آنر V20 امکان فعال سازی قابلیت تشخیص چهره هم وجود دارد که با توجه به عدم بهره گیری از سیستم سه بعدی، با دوربین تک لنز جلوی گوشی عمل می کند. طی بررسی آنر View 20 و تست این قابلیت متوجه عملکرد نا مطلوب آن در شرایط نوری ضعیف و محیط های تاریک شدیم. به همین ترتیب پیشنهاد می کنیم از سنسور اثر انگشت برای قفل کردن گوشی استفاده شود.

صدا و باتری

آنر این گوشی را به یک عدد اسپیکر مونو مجهز کرده است. این اسپیکر از نظر کیفیت و حجم صدا، بسیار خوب عمل کرده و در نوع خودش از بهترین های بازار محسوب می شود. خروجی صدای هدفون هم به اندازه اسپیکر خوب بوده و عملکرد راضی کننده ای دارد. این دستگاه از جک صوتی 3.5 میلی متری هم بهره می برد که در لبه بالایی دستگاه قرار گرفته است.

باتری در نظر گرفته شده برای آنر V20 ظرفیتی معادل 4000 میلی آمپر ساعت دارد. بهینه بودن تراشه کایرین 980 و همچنین ظرفیت بالای باتری باعث شده تا کاربر در این گوشی به شارژدهی فوق العاده بالایی دست یابد. با توجه به بررسی های ما، این دستگاه می تواند با استفاده معمولی، چیزی حدود یک روز نیم دوام بیاورد که بسیار عالی است.

بررسی آنر View 20

با توجه به فناوری سوپر شارژ، کاربر قادر به شارژ 59 درصد از باتری تنها در مدت نیم ساعت خواهد بود. در بررسی آنر View 20 و تست باتری آن توانستیم دستگاه را در چیزی حدود یک ساعت و پانزده دقیقه فول شارژ کنیم.

ارسال نظر