سوله سازی
در واقع سوله سازه ای بلند و مرتفع می باشد، که در ساخت آن از استراکچرهای فلزی استفاده می شود. این سازه نقش کلیدی در صنعت تولید دارد. در حال حاضر کارخانه ها از سوله سازی برای طراحی و ساخت سالن های تولید کمک می گیرند. برخی از سوله ها به عنوان سالن انبار مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین در مقایسه با سایر سازه های ساختمانی، سوله از امنیت بسیار بالاتری برخوردار می باشد. در حالت کلی پروسه ساخت سوله نیز بسیار کوتاه تر است. در صورتی که برای ساخت یک سازه ساختمانی عادی باید بیش از چندین ماه صبر کنید. سقف سوله به صورت شیبدار طراحی شده است، که سازه امنیت بیشتری داشته باشد. همچنین برای طراحی و ساخت یک سوله استاندارد مستلزم پرداخت هزینه های مازاد و گزاف نیستید. با پرداخت هزینه ای بسیار کم می توانید بهترین سوله را طراحی کنید. یکی از دلایل اصلی محبوبیت این نوع از سازه، طراحی منحصر به فرد آن می باشد. در صورتی که سایر سازه های ساختمانی از چنین ویژگی برخوردار نیستند.
هزینه سوله سازی به چه عواملی بستگی دارد؟
عوامل مختلفی به صورت مستقیم و غیر مستقیم در تعیین هزینه های نهایی سوله سازی دخیل هستند. به طور کلی برای سوله سازی الزامی به پرداخت هزینه های گزاف نیست. شرکتی که وظیفه طراحی و ساخت سوله را قبول می کند، بر اساس بودجه فرد نسبت به طراحی و ساخت اقدام خواهد کرد. از عوامل تاثیرگذار در هزینه سوله سازی می توان به متریال مصرفی اشاره کرد. متریال که در ساخت این سازه به کار گرفته می شوند؛ نقش موثری در تعیین هزینه های نهایی دارند. در حالت کلی برای ساخت سوله باید از متریال استاندارد استفاده کرد.
در غیر این صورت سازه پس از طراحی و ساخت با مشکلات مختلفی مواجه خواهد شد. از دیگر عوامل موثر در تعیین قیمت نهایی می توان به طراحی کلی سازه اشاره کرد. در صورتی که قصد طراحی و ساخت یک سوله با ابعاد بزرگ تر را دارید؛ باید بودجه بیشتری را جهت ساخت سازه در نظر بگیرید. از دیگر عوامل تعیین کننده قیمت می توان به شرکت انتخابی اشاره کرد. هر مجموعه ای که در زمینه سوله سازی فعالیت می کند؛ لیست قیمت متفاوتی را برای ساخت سوله در نظر گرفته است.
وظایف کارخانه سوله سازی چیست؟
کارخانه سوله سازی در گام اول بر اساس نیازهای متقاضی نسبت به طراحی سازه اقدام می کند. یکی از ارکان اصلی و بسیار مهم در سوله سازی طراحی و اجرای استراکچر فلزی می باشد. در غیر این صورت سازه مقاوم نخواهد بود. در گام بعدی سازه های فلزی پیش ساخته در طراحی و تولید می شوند. در ادامه فرایند نصب استراکچرهای فلزی در محل آغاز می شود. تکنسین های مجرب و کارکشته شرکت بر اساس اصول و قوانین مهندسی فرایند ساخت را دنبال خواهند کرد. هرگونه سهل انگاری در این مسیر می تواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشد.
از دیگر وظایف شرکت سوله سازی رعایت قوانین مهندسی در هر مرحله از طراحی تا اجرا می باشد. در غیر این صورت سازه از مقاومت کافی برخوردار نخواهد بود. معمولا پروسه ساخت سوله در کمتر از چند ماه به اتمام می رسد. پس از اتمام مراحل ساخت بررسی های نهایی انجام می شود و سوله آماده تحویل خواهد بود. بر اساس نوع سازه شرکت متعهد می شود، که در موعد مقرر سوله را تحویل دهید. قبل از هرگونه اقدامی جهت طراحی و ساخت سوله نیازها و خواسته های خود را در اولویت نخست قرار دهید. تحت چنین شرایطی می توانید سوله ای مطابق با نیازهای خود اجرا کنید.
بررسی قیمت سوله سازی در سال جاری:
یکی از دغدغه های اصلی افرادی که قصد طراحی و ساخت سوله را دارند؛ کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت سوله سازی می باشد. در حالت کلی برای سوله سازی الزامی در پخت هزینه های مازاد و گزاف وجود ندارد. با پرداخت هزینه ای بسیار کم می توانید بهترین نوع سوله را طراحی و اجرا کنید. پارامترهای مختلفی در تعیین قیمت نهایی سوله سازی دخیل هستند. از عوامل موثر در قیمت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
●نوع سوله:
برخلاف تمامی باورهای رایج سوله ها انواع مختلفی دارند. بر اساس نوع فعالیت و بودجه خود باید بهترین سوله را انتخاب کنید. نوع سوله در تعیین قیمت نهایی نیز نقش موثری دارد.
●متراژ سوله:
قیمت نهایی سوله توسط شرکت بر اساس متراژ آن تعیین می شود. در واقع با پرداخت هزینه ای بیشتر می توانید سوله ای در متراژ بزرگ تر داشته باشید.
●تجربه تکنسین های طراحی و اجرا:
یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین قیمت تجربه تکنسین های بخش طراحی و اجرا می باشد. تیم سازنده سوله باید تجربه درخشانی در ساخت سوله داشته باشد. در غیر این صورت سازه ساخته شده از امنیت لازم برخوردار نخواهد بود. سوله ای که مطابق با استانداردهای جهانی طراحی شده باشد؛ طول عمر بیشتری خواهد داشت.
کاربرد سوله چیست؟
سوله سازی به دلیل کاربرد بسیار گسترده ای که دارد؛ بیشتر از هر زمانی مورد توجه قرار گرفته است. از انواع سوله در اشکال مختلف در حوزه های مختلف استفاده می شود. سوله سازی، راهکاری مطمئن برای ساخت یک سازه با هزینه کمتر و در پروسه زمانی کوتاه تر می باشد. از کاربردهای اصلی این سازه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
●آشیانه هواپیما:
باند فرودگاه ها دارای بیش از چندین سالن سوله برای هواپیما ها می باشد.
●سالن ورزشی:
در سالن های ورزشی هدف طراحی یک سازه با ابعاد حداکثری می باشد. سوله سازی راهکاری مطمئن برای طراحی و اجرای سالن ورزشی در کوتاه ترین زمان ممکن است.
●سالن نگهداری از طیور:
بهترین نوع سالن برای نگهداری از طیور و مرغ سوله می باشد. تحت چنین شرایطی فضای بیشتری برای نگهداری از حیوانات خواهید داشت.
●خط تولید کارخانه ای:
هم اکنون در خط تولید کارخانه های مختلف از سوله استفاده می شود. تحت چنین شرایطی فضای بیشتری برای گسترش خط تولید خواهید داشت.
●پالایشگاه ها:
در پالایشگاه ها نیز به صورت گسترده از سوله ها استفاده می شود.
●کارگاه های صنعتی:
بهترین روش برای کاهش هزینه های مربوط به ساخت سازه در کارگاه های صنعتی، سوله سازی می باشد. تحت چنین شرایطی می توانید فضای بیشتری برای تداوم فعالیت کارگاهی خود داشته باشید.